Sou aquí: Inici Notícies Vint-i-set cartells presentats pel “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones”
Atenció Ciutadana
Departament de Benestar i Família

Regidoria de Benestar i Família

Casa Bojons
C/ Don Miquel de Clariana, 3, baixos 

Tel.: 93 885 25 52
a/e: benestar@vic.cat

@vic_ciutadania

 

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres, de les 9.00 a les 13.00h

dilluns i dimecres, de les 16.00 a les 18.00h (del 03/06 al 27/09, ambdós inclosos, tancat)

 

Atenció primera acollida:
dimarts i dijous, de 9.00 a 13.00h (hores concertades)

Vint-i-set cartells presentats pel “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones”

L’Escola d’Art i Disseny de Vic va acollir l’exposició d’enguany

Jun 13, 2014
Vint-i-set cartells presentats pel “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones”

Cartell guanyador

El passat dimecres a l’Escola d’Art i Disseny de Vic va tenir lloc l’exposició dels cartells participants al tercer Concurs de Cartells “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones – 25 de novembre 2014”, on es va donar el veredicte de la convocatòria i l’entrega del premi d’aquest any.
 
L’acte, va comptar amb la presència de Xavier Farrés, regidor de Benestar i Família, Carme Francolí Casas, regidora de Benestar Social, Salut Pública i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Torelló, i Carme Trillas, regidora de Seguretat Ciutadana, Serveis Socials i Protecció Civil de l’Ajuntament de Manlleu.
 
Enguany, la participació respecte l’any anterior ha augmentat considerablement en quan a número de cartells rebuts, com de municipis participants. L’objectiu del concurs era el de sensibilitzar a la nostra societat per a la no-violència de gènere, una iniciativa impulsada des del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Pla de Polítiques d’Igualtat de Torelló i Mancomunitat La Plana.
 
L’equip del jurat d’aquesta 3a edició ha estat composat per Eli Soler, directora de l’Escola d’Arts i Plàstiques de Torelló, Ramon Ricard, director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Maria Godayol, presidenta de l’Associació Som Dones de Taradell, Maria Villegas, tècnica del pla de Polítiques d’Igualtat de Torelló i Francesc Torras, tècnic d’Igualtat de la Mancomunitat La Plana.
 
Ramon Ricard va obrir l’acte de presentació, i el va seguir Farrés amb el lliurament del premi. La guanyadora del concurs va ser Laia Prat Vilaró, de Sant Julià de Vilartorta, va recollir el premi Sandra Madirolas de Manlleu que també va intervenir amb la producció del cartell guanyador. La imatge del cartell s’utilitzarà com a imatge gràfica el mes de novembre per emmarcar les activitats de sensibilització i prevenció entorn el 25 de novembre de 2014 de la comarca d’Osona.
 
També es va donar el veredicte de les finalistes, que corresponen al nom de Núria Crespi Rosell, de Vic, i Mar Colomer Roma, de Torelló.
 
 

Per més informació:

Vic Dones - SIAD Osona

c. de la LLotja,1  2a planta

Edifici del Sucre
Telf: 93 702 72 84 / 650 540 732
vicdones-siadosona@vic.cat

 

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...