Sou aquí: Inici Notícies Signatura del conveni marc de col·laboració entre la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i l'Associació Social de Jubilats i Pensionistes d'Osona
Atenció Ciutadana
Departament de Benestar i Família

Regidoria de Benestar i Família

Casa Bojons
C/ Don Miquel de Clariana, 3, baixos 

Tel.: 93 885 25 52
a/e: benestar@vic.cat

@vic_ciutadania

 

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres, de les 9.00 a les 13.00h

dilluns i dimecres, de les 16.00 a les 18.00h (del 03/06 al 27/09, ambdós inclosos, tancat)

 

Atenció primera acollida:
dimarts i dijous, de 9.00 a 13.00h (hores concertades)

Signatura del conveni marc de col·laboració entre la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i l'Associació Social de Jubilats i Pensionistes d'Osona

El conveni té per finalitat establir el marc de col·laboració entre l'Associació i la UVic-UCC

Mai 29, 2014

 

Aquest dimarts 27 de maig a la Universitat de Vic ha tingut lloc la Signatura del conveni marc de col·laboració entre la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i l’Associació Social de Jubilats i Pensionistes d’Osona. La presentació ha anat a càrrec del Recor Magnífic de la UVic-UCC, Sr. Jordi Montaña, la presidenta de l’Associació Social de Jubilats i Pensionistes d’Osona, Sra. Marga Claret, i Xavier Farrés, regidor de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic.
 
El conveni, que promourà les relacions de caràcter acadèmic i professional entre la UVic-UCC i l’Associació, busca iniciatives que reportin benefici a les dues parts. Entre el divers vessant de propostes de cooperació entre ambdues institucions, el pla d’acció de l’acord està sobretot enfocat en la formació de l’Associació en idiomes com anglès i francès, a la que hi podran col·laborar alumnes d’intercanvi internacional subministrats per la UVic-UCC, i en l’ajuda per part de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Osona en fomentar la participació dels estudiants universitaris en el voluntariat de la ciutat, així com oferir la borsa de treball de la UVic-UCC per a la cerca de personal qualificat.
 
Per part de l’Ajuntament de Vic, vincle d’unió dins el marc de col·laboració de les dues institucions, Xevi Farrés ha declarat que “aquest acord que va començar des de la regidoria de Serveis Social, fomenta el concepte d’envelliment actiu predominant a la ciutat de Vic, i que alhora reflecteix la implicació constant de la UVic-UCC en el territori i la comunitat”.
 
Per altra banda, Jordi Montaña ha reafirmat les paraules del regidor i ha assegurat que “la UVic-UCC no és universitat a la ciutat, sinó universitat de la ciutat”. Seguidament, ha continuat amb unes paraules d’agraïment dirigides a l’Associació i ha declarat que “la signatura d’aquest conveni ens permet fer la nostra feina d’internacionalització i implicació que defineix la institució”, assegurant que estan oberts a suggerències.
 
Un cop acabats els parlaments dels representants de cada institució, s’ha procedit a la signatura del conveni per part de Jordi Montaña i Magda Claret, instaurant així la posada en marxa del projecte.
 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...